SPORT 9 aprilie 2024

La o partidă de finală

de Marius Raczek | 587 vizualizări

Astăzi, Sepsi-SIC dispută o partidă vitală pentru calificarea în finala Ligii Naționale de Baschet Feminin, la Sfântu Gheorghe, împotriva echipei FCC Baschet UAV Arad.

Sepsi-SIC mai are nevoie de o victorie pentru calificarea în finala Ligii Naționale de Baschet Feminin. Semifinalele se dispută după sistemul cel mai bun din trei jocuri. Cum Sepsi-SIC a terminat pe poziția a doua sezonul regulat, iar FCC Baschet UAV Arad a fost a treia, conform regulamentului, trupa lui Zoran Mikes a disputat prima partidă acasă, așa cum se va întâmpla și în cazul partidei decisive. 

Ca să rememorăm cele întâmplate, primul semnal de alarmă a fost înfrângerea suferită în sezonul regulat la Arad. Apoi, trupa de pe malurile Mureșului a câștigat prima partidă din semifinale, chiar la Sfântu Gheorghe, cu rezultatul de 86-79. Astfel, Sepsi-SIC s-a deplasat la Arad nevoită să câștige pentru a nu fi eliminată din cursa către finală, și a reușit să se impună cu 66-55.

În aceste condiții va fi necesară disputarea celei de a treia partide, o partidă „de totul sau nimic”, găzduită de Sala Sepsi Arena, astăzi, cu începere de la ora 19:00.

Să fim cu toții alături de fetele noastre, să le încurajăm în drumul spre finală: Hai Sepsi-SIC!

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.