SPORT 8 februarie 2019

La Hunedoara a avut loc prima ediție a Memorialului „Michael Klein”

de Covasna Media | 673 vizualizări

În semn de apreciere pentru întreaga cariera fotbalistică, Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara în parteneriat cu CS Hunedoara au organizat prima ediție a „Memorialului Michael Klein”, ediție la care au participat un număr de aproximativ 150 de sportivi, care au dorit să păstreze vie amintirea celui care a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști români ai tuturor timpurilor.

Competiția s-a desfășurat la Hunedoara, în sala de sport a Liceului Teoretic „Traian Lălescu” și a fost adresată sportivilor născuți după data de 01.01.2009.

Echipele participante la această primă ediție: CS Hunedoara, ACS MF Hunedoara, CNS Cetate Deva, CS CFR Simeria, ACS Viitorul Șoimuș, CSM Dacia Orăștie 2010, ACS Sorii Juniors Lupeni, ACS Dynamic Lupeni, CSO Retezatul Hațeg, AS Galaxy Brad, AS Zarandu Crișcior, AS Pro Fotbal Petroșani.

La acest memorial s-a promovat spiritul de fair-play, toți copii fiind declarați câștigători. La finalul competiției, cluburile participante au păstrat un moment de reculegere la monumentul ridicat de Primăria Hunedoara în cinstea marelui fotbalist.

Michael Klein

– născut la data de 10 octombrie 1959

– decedat la data de 02 februarie 1993

Cariera de fotbalist:

– Divizia A – 322 de jocuri/36 goluri – Corvinul Hunedoara / Dinamo București

– Naționala României – 90 de jocuri/5 goluri

– Cupe europene – 13 jocuri/2 goluri

– Bayer Uerdingen – 60 de jocuri

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.