SPORT 12 aprilie 2023

La cât se estimează factura pentru repararea daunelor lăsate de suporterii FCSB la stadionul Sepsi OSK

de Covasna Media | 1462 vizualizări

Până la 1.000 de euro. Atât se estimează că va avea de plătit conducerea FCSB pentru a acoperi pagubele lăsate de suporterii echipei care au vandalizat baia stadionului din Sfântu Gheorghe.

N-am trimis încă factura pentru că nu știm cât face încă. Probabil că vor avea de plătit până în 1000 de euro. Cam așa. Oricum, jos pălăria conducerii FCSB, au recunoscut vinovăția propriei galerii și plătesc tot”, a transmis vicepreședintele clubului Kertesz David pentru GSP.

FCSB a anunțat, săptămâna trecută, prin vocea managerului Mihai Stoica, faptul că echipa va suporta pagubele făcute de suporterii clubului la Sepsi Arena.

În imaginile apărute și în presa centrală se vede cum baia oaspeților de la Arena Sepsi a fost distrusă după meciul dintre Sepsi OSK și FCSB din 3 aprilie. Ușile de la cabinele toaletelor au fost rupte, uscătorul de mâni a fost pur și simplu smuls din perete, iar despărțitoarele dintre pisoare au fost și ele lovite.

Directorul general al Clubului Sepsi OSK, Hadnagy Attila, a spus că „asta e normalitatea unui club care se respectă", după ce managerul de la FCSB a cerut scuze celor de la Sepsi OSK pentru pagubele produse de fanii clubului și a anunțat că FCSB va achita reparațiile, mai scrie GSP.ro

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.