SPORT 5 aprilie 2023

Mihai Stoica, FCSB: „E normal să suportăm daunele”

de Covasna Media | 1034 vizualizări

Mihai Stoica spune că FCSB va plăti reparațiile pentru stricăciunile din baia oaspeților de la Sepsi Arena, făcute de ultrași la finalul meciului de luni, de la Sfântu Gheorghe. 

Vreau să prezint scuze în numele celor care au vandalizat stadionul. O să luăm legătura cu cei de la Sepsi, să ne spună cum putem repara daunele. 

Am fost primiți foarte bine, totul e la superlativ acolo. Probabil ultrașii au fost supărați că au fost ținuți în afara stadionului, dar Sepsi nu a avut nicio vină. Responsabilul cu forțele de ordine nu putea semna așa ceva, la el era decizia. 

E normal să suportăm cheltuielile. Așa e normal. Oamenii, de câte ori am fost acolo, s-au comportat admirabil. 

Mă bucur că suporterii noștri au lăsat deoparte gluma aia sinistră cu «afară din țară». Oamenii sunt români, s-au comportant ca niște români”, a spus Mihai Stoica la „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

Directorul general al Clubului Sepsi OSK, Hadnagy Attila, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, ca reacție după ce în spațiul public au apărut imagini cu baia distrusă, că nu este importantă suma la care se ridică pagubele, ci mai important este gestul și omenia celor care vizitează stadionul. 

Declarația completă, AICI

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.