SPORT 22 februarie 2023

La adăpostul a cinci puncte

de Marius Raczek | 719 vizualizări

Practic, cu patru etape înainte de finalul sezonului regulat, patru echipe și-au asigurat deja locul în Play-Off: Farul Constanța, CFR Cluj, FCSB și Rapid București. Dintre acestea trei, adversarul echipei antrenate de Cristiano Bergodi, aflată într-o luptă strânsă pentru locurile rămase, va fi, probabil, unul singur, căci e greu de crezut că Universitatea Craiova ar putea pierde toate partidele rămase de disputat.

În aceste condiții, locul șase, deținut de Sepsi OSK, devine o miză uriașă, din spate venind puternic FC U Craiova 1948 și Petrolul Ploiești, matematic chiar și celelalte echipe până la locul 12. Desigur, jocul rezultatelor va avea și el un cuvânt de spus, iar ca formă FC U Craiova 1948 pare un real pericol pentru covăsneni, oltenii adunând trei victorii consecutive.

Sepsi OSK, cu o serie de trei remize și fără victorie pe teren, de la reluarea competiției, a rămas pe poziția a șasea, deocamdată la adăpostul a cinci puncte față de FC U Craiova 1948 și Petrolul Ploiești. E drept, la Botoșani, a fost și puțină neșansă, Păun la al doilea meci eliminat pentru cumul de cartonașe galbene forțând-o oarecum pe Sepsi OSK să se mulțumească cu remiza. Urmează partida cu FC Hermannstadt. Forțând puțin nota, putem spune că de acum vor fi numai finale, iar aceasta va fi prima. Și Sepsi OSK trebuie să forțeze victoria, mai ales că FC U Craiova 1948 va întâlni ultima clasată și e puțin probabil ca ecartul, deocamdată liniștitor, să se mențină.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.