SPORT 24 octombrie 2022

KSE Târgu Secuiesc, victorie în deplasare

de Marius Raczek | 540 vizualizări

În etapa a 9-a din Liga 3, Seria 5, cele două reprezentante ale județului Covasna s-au aflat la poli opuși, KSE Târgu Secuiesc impunându-se la Păulești, în timp ce Sepsi OSK 2 a fost învinsă categoric, tot în deplasare, la Odorheiu Secuiesc.

Trei rezultate au atras atenția în etapa a 9-a din Liga 3, Seria 5, unul fiind înfrângerea categorică, 7-1, suferită de Sepsi OSK 2 pe terenul echipei AFC Odorheiu Secuiesc. Nu a fost cea mai severă înfrângere a etapei, Olimpic Zărnești fiind învinsă de CS Blejoi cu 7-0. Golul de onoare pentru Sepsi OSK 2 la Odorheiu Secuiesc a fost marcat de Kerestely.

KSE Târgu Secuiesc a obținut singura victorie în deplasare din această etapă, 2-1, în partida cu CS Păulești. Grație unui autogol, KSE a deschis scorul, dar până la pauză gazdele au egalat. Golul victoriei l-a reușit Albu, cu nouă minute înainte de final, și astfel KSE Târgu Secuiesc a bifat al doilea succes stagional.

În clasamentul Seriei 5 din Liga 3, Sepsi OSK 2 și KSE Târgu Secuiesc sunt la egalitate de puncte, ambele având câte opt puncte acumulate, și se află pe pozițiile opt, respectiv nouă, despărțite de golaveraj.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.