SPORT 1 aprilie 2024

KSE Târgu Secuiesc, start reușit în Play-Out

de Marius Raczek | 907 vizualizări

La debutul în Play-Out-ul Seriei 5, Liga 3, KSE Târgu Secuiesc a obținut o victorie concludentă, în timp ce Sepsi OSK II a pierdut pe propriul teren.

Sepsi OSK II a primit pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe vizita echipei Viitorul Curița. Încă din primele minute oaspeții au trecut în avantaj beneficiind de un autogol al alb-roșiilor. În minutul 50 Viitorul Curița a mai punctat o dată, și astfel s-a impus cu rezultatul de 2-0. Antrenorul Valentin Suciu a avut la dispoziție lotul: Gedő – Popa, Vereguț, Moroșanu, Bujdosó, Grigore, Stanislav, Rența, Kocsis, Coman, Gyulai; rezerve: Bartha, Horciu, Ghimbovschi, Ene, Mihoreanu, Bena, Batzula, Folea, Berde.

Tot pe propriul teren a evoluat și KSE Târgu Secuiesc care a dispus cu 3-0 de Ciucaș Tărlungeni. Prin golurile marcate de Gergely și Ketesdi, trupa lui Călin Moldovan a intrat la pauză cu un avantaj de două goluri. Rezultatul final a fost stabilit de Botorok în al treilea minut al prelungirilor părții secunde a partidei. KSE Târgu Secuies a utilizat lotul: Albert – Zöld, Gergely, Bînță, Cîrstian, Sütő, Albu, Agafiței, Ketesdi, Turcu, Perényi; rezerve: Bunduc, Kerestély, Fábián, Fülöp, Demeter, Dobos, Bandi, Botorok, Veres.

KSE Târgu Secuiesc ocupă poziția secundă în clasamentul Play-Out-ului Seriei 5, Sepsi OSK II este a patra, la doar trei puncte de zona retrogradării. Etapa următoare ambele echipe vor evolua în deplasare, KSE Târgu Secuiesc la AFC Odorheiu Secuiesc, iar Sepsi OSK II la Ciucaș Tărlungeni.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.