SPORT 16 mai 2023

KSE Târgu Secuiesc, matematic retrogradată din Liga 3

de Marius Raczek | 12203 vizualizări

În etapa a 8-a din Liga 3, faza de Play-Out, KSE Târgu Secuiesc a suferit o nouă înfrângere și astfel este virtual retrogradată, Sepsi OSK 2, învinsă și ea, fiind la doar un punct de primul loc retrogradabil.

Sepsi OSK 2 s-a deplasat pe terenul echipei FC Odorheiu Secuiesc, liderul din Play-Out-ul Seriei 5, acolo unde a pierdut cu rezultatul de 2-0. Antrenorul Valentin Suciu a început partida în formula: Gedő-Cranțea, Cîrstean, Moroşanu, Mitu, Rența, Ene, Bende, Stanislav, Toma, Kocsis. Victoria gazdelor a venit pe finalul jocului, cele două goluri fiind marcate în minutele 78, respectiv 81.

Cu o singură victorie și cinci înfrângeri, soarta celor de la KSE Târgu Secuiesc a fost pecetluită. O nouă înfrângere, chiar pe propriul teren, 3-2 în partida cu CS Păulești, a pus capăt speranțelor ca trupa din Târgu Secuiesc să evite retrogradarea. Oaspeții au deschis scorul, Sánta a egalat, apoi Locotuș a adus-o pe KSE Târgu Secuiesc în avantaj, dar bucuria a durat doar cinci minute, CS Păulești reușind să întoarcă soarta partidei.

În următoarea etapă, Sepsi OSK 2 va juca acasă cu CS Păulești, iar KSE Târgu Secuiesc, în deplasare la Olimpic Zărnești.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.