SPORT 25 august 2022

KSE Târgu Secuiesc continuă în liga secundă la futsal

de Marius Raczek | 634 vizualizări

Deși la finalul sezonului trecut, din punct de vedere sportiv, KSE Târgu Secuiesc obținuse promovarea în eșalonul de elită la futsal, gruparea covăsneană va continua și în următoarea ediție tot în Liga 2.

De curând, Federația Română de Fotbal a stabilit componența celor două grupe ale Ligii 2 la futsal, oarecum surprinzător KSE Târgu Secuiesc fiind repartizată alături de echipele din Moldova. Deși în eșalonul secund mai evoluează echipe din Târgu Mureș, Corund, Remetea sau Gheorgheni, KSE Târgu Secuiesc le va avea ca partenere de întrecere pe: Olimpia Râmnicu Sărat, Fortius Buzău, Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, Mausoleul Mărășești și Universitatea Galați.

Din păcate, KSE Târgu Secuiesc nu a putut accepta provocarea participării în Liga 1 de futsal, la finalul ediției trecute mai mulți tineri jucători de valoare părăsind echipa. Acesta poate fi un nou început, gruparea din Târgu Secuiesc bazându-se și pe sportivi angrenați la echipa care evoluează în Liga 3.

Startul competiției este programat pentru data de 20 septembrie. Primele două echipe clasate se califică direct în faza sferturilor de finală. Câștigătoarea finalei va obține dreptul de promovare în Liga 1 pentru sezonul 2023-2024.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.