SPORT 8 iulie 2022

Khadijiah Cave, noua jucătoare de la Sepsi-SIC

de Marius Raczek | 992 vizualizări

Campioana en-titre a României la baschet feminin, Sepsi-SIC, s-a întărit în ultima vreme, cea mai nouă achiziție fiind sportiva americană Khadijiah Cave.

Despărțirile de Alina Podar, Jovana Pasic și Daniel Raber nu au rămas fără replică din partea conducerii clubului Sepsi-SIC. Astfel, din sezonul următor, la Sfântu Gheorghe vor evolua Bethy Mununga, Maria Jespersen și recenta achiziție Khadijiah Cave. Bethy Mununga este o sportivă belgiano-congoleză și a sosit de la Universitatea Florida de Sud, iar Maria Jespersen o componentă de bază a naționalei Danemarcei, fostă jucătoare la Leganes în Spania. În ceea ce o privește pe Khadijiah Cave, un centru cu experiență, are o carte de vizită în care sunt trecute echipele Pully (Elveția), Ramat Hasharon, Maccabi Ashdod și Maccabi Petah Tikva (toate din Israel).

În privința sezonului următor, Sepsi-SIC își va afla adversare din Euroliga pe 15 iulie, când la München se va efectua tragerea la sorți, printre posibilele adversare aflându-se Botas Spor Kulübü (Turcia), DVTK Hun-Term Miskolc (Ungaria), Olympiakos SFP (Grecia), Elizur Landco Ramla (Israel) și Crvena Zvezda (Serbia).

Sursa foto: Facebook/Sepsi-SIC

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.