SPORT 29 noiembrie 2022

Juniorii au disputat ultimele partide de campionat din acest an

de Marius Raczek | 775 vizualizări

Weekendul trecut, cele patru categorii de juniori de la clubul Sepsi OSK au disputat ultimele partide de campionat din acest an, competițiile urmând a se relua în luna martie a anului viitor.

Cea mai categorică victorie a fost obținută în Liga Elitelor U15, Seria 2, Sepsi OSK învingând-o pe Viitorul Gheorgheni cu rezultatul de 13-0. Batzula a marcat șase goluri, Butyka a reușit un hat-trick, Spînu o dublă, lista marcatorilor fiind completată de Mihoreanu și Fodor. După șapte etape, Sepsi OSK ocupă locul secund, cu cinci victorii, o remiză și o înfrângere, dar cu un golaveraj foarte bun, 34-4.

Un meci spectaculos s-a consemnat în Liga Elitelor U16, faza de Play-Out, Sepsi OSK trecând de ACS Petrolul 52 Ploiești cu rezultatul de 4-3. Dincă, Varga, Endrodi și Sandu au fost autorii golurilor victoriei. Sepsi OSK ocupă prima poziție în Seria 1, cu patru victorii din tot atâtea partide disputate și un golaveraj de 27-4.

În Liga Elitelor U17, faza de Play-Out, Seria Vest, Sepsi OSK a remizat, în deplasare, 1-1, cu Viitorul Cluj, golul covăsnenilor reușindu-l Clinciu. Sepsi OSK ocupă poziția secundă în clasament, la un singur punct distanță de CFR Cluj.

Singura înfrângere s-a înregistrat în Liga de Tineret. Deși a condus la pauză cu 1-0, prin golul lui Ene din penalty, Sepsi OSK a cedat, în deplasare, tot cu Viitorul Cluj, rezultat 3-1 în favoarea echipei de pe malurile Someșului. Sepsi OSK se află pe locul șase în Seria Vest, faza de Play-Off, însă, între locul secund și locul șase, lupta este îndârjită, echipele fiind despărțite de numai patru puncte.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.