SPORT 29 martie 2023

Junioarele 1, de neoprit

de Marius Raczek | 867 vizualizări

Sepsi-SIC a câștigat și cea de-a patra partidă din cadrul Grupei Valoare 2 a Campionatului Național de handbal feminin, Junioare 1, și conduce detașat în clasament, înaintea echipelor CSM București, respectiv Rapid București și Corona Brașov.

În Sala Sporturilor Szabo Kati, Sepsi-SIC a trecut de CSU Știința București, cu rezultatul de 46-22 (24-13), aceasta fiind cea de-a patra victorie consecutivă pentru echipa covăsneană în cadrul Grupei Valoare 2. Fetele pregătite de Carmen Cartaș și Eugen Ciulei conduc în clasament cu 16 puncte, urmate de CSM București - 12 puncte, Rapid București și Corona Brașov - ambele cu câte 10 puncte. Etapa următoare, joi, 30 martie, la Sfântu Gheorghe, va avea loc derbyul Sepsi-SIC-CSM București. Practic, pentru Sepsi-SIC mai sunt de disputat două partide, cea cu CSM București, apoi în deplasare la Rapid București, pentru accesul la turneul final.

Și în competiția Junioarelor 2, Sepsi-SIC a debutat cu dreptul în cadrul Grupei Valoare 3, obținând o victorie cu 44-30 (25-14) în fața echipei LPS Slatina. În următoarea etapă, echipa pregătită de Gabriela Gheorghe și Eugen Ciulei va evolua tot acasă și o va întâlni pe CSM Târgu Jiu.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.