SPORT 31 iulie 2018

Județul Covasna, reprezentat la un concurs de anduranță din Elveția

de Iulia Drăghici - Taraș | 849 vizualizări

Cel mai bun rezultat a fost obținut la categoria U18

Școala de Gimnastică „Botoș Liviu” din Sfântu Gheorghe a fost reprezentată duminică la un concurs internațional de anduranță organizat în Elveția, în Munții Alpi. Ana-Maria Popa, Veronica Sotea, Rareș-Codrin Sotea și Liviu Botoș sunt cei patru covăsneni care au luat startul la Swissalpine Irontrail.

La evenimentul de ultra trail găzduit de localitatea Davos s-a alergat pe următoarele distanțe: T127(trail 127km), T88, T39, K43, K23, K10, H21, H20. Cel mai bun rezultat a fost obținut de Ana-Maria Popa, care la categoria U18 s-a clasat pe locul IX.

„A fost o competiție foarte dificilă având în vedere altitudinea la care a fost organizată și diferența de nivel pe care a trebuit să o parcurgem. Suntem la început de drum cu această secție, primele rezultate sunt încurajatoare, mai avem enorm de mult de lucru, dar sperăm ca în viitorul apropiat să avem rezultate din ce în ce mai bune”, a declarat Liviu Botoș.

La mijlocul lunii iulie, Codrin Sotea și Liviu Botoș au participat de asemenea la cel mai important concurs de anduranță organizat în Bulgaria, tot ca reprezentanți ai Școlii de Gimnastică „Botoș Liviu” din Sfântu Gheorghe. La evenimentul de ultra trail, găzduit de localitatea Tryavna s-a alergat pe următoarele distanțe: 141 km, 76km și 23km.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.