SPORT 12 aprilie 2023

Jonathan Rodriguez, în echipa ideală a etapei

de Marius Raczek | 1162 vizualizări

Liga Profesionistă de Fotbal a publicat echipa ideală, nominalizată după etapa a 3-a din Play-Off și Play-Out, în care se regăsește și mijlocașul lui Sepsi OSK, Jonathan Rodriguez.

După două înfrângeri, dar cu evoluții apreciate, Sepsi OSK a reușit o dublă în etapa a 3-a din Play-Off-ul Superligii, și anume prima victorie din această fază a competiției, respectiv prima victorie în partidele cu Rapid București. Față de meciurile anterioare, și în general în stilul preferat al lui Cristiano Bergodi, Sepsi OSK nu a forțat din start deschiderea scorului, iar jocul de așteptare a dat rezultate. Covăsnenii au fost superiori din toate punctele de vedere, victoria fiind una incontestabilă. Dintre cei aflați pe teren, Liga Profesionistă de Fotbal i-a remarcat pe Cosmin Matei și Jonathan Rodriguez.

În anchetele realizate, după fiecare etapă din Liga Profesionistă de Fotbal, Cosmin Matei a fost desemnat jucătorul meciului, iar Jonathan Rodriguez nominalizat în echipa ideală a rundei cu numărul trei. Alegerea făcută de realizatori, în privința mijlocașului argentinian, a fost motivată astfel: „Jonathan Rodríguez - A avut o prestaţie fără greşeală. A fost mijlocaşul defensiv cu cel mai bun index InStat - 268” (n.r. index InStat este un sistem care monitorizează performanța individuală a fiecărui fotbalist).

Pentru Sepsi OSK urmează o deplasare infernală pe terenul campioanei en-titre CFR Cluj, apoi două meciuri acasă, cu Universitatea Craiova în Superliga și semifinala Cupei României, în care o are ca adversară tot pe CFR Cluj.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.