SPORT 14 octombrie 2015

Iubitorii sportului pot participa gratuit la un program de arte marțiale

de Sever Ioan Miu | 513 vizualizări

Programul Pierre de Coubertin îi invită pe toți cei interesați să facă mișcare și să se relaxeze prin Ju-Jitsu să participe, gratuit, la proiectul „Educaţia Marţială – drumul spre cunoaștere”, organizat între 16 și 18 octombrie la Sfântu Gheorghe. Oricine poate participa, indiferent de vârstă, copiii până în 12 ani împliniți având avantajul de a fi selecționați pentru performanță în artele marțiale.

Programul asigură și cazarea și masa pentru copiii din alte localități. Astfel, 30 de copii din afara municipiului vor putea beneficia de tot atâtea locuri de cazare timp de două nopți, dar și de transport și masă, după cum ne-a declarat coordonatorul zonal al programului, Petru Oltean, care este și antrenor la CSM Sfântu Gheorghe.

Indiferent că sunt copii care vor să devină sportivi, sau adulți care vor să se recreeze, toți doritorii sunt așteptați la cursuri, în Sala Sporturilor „Szabó Kati” din municipiu. Programul de antrenament este următorul: sâmbătă 17 octombrie – orele 10-12 şi 17-19; duminică 18 octombrie – orele 10-12.

Artele marțiale nu înseamnă violență, ci apărarea împotriva acesteia, întrucât cultivă valori spirituale și mentale precum stăpânirea de sine, perfecțiunea și echilibrul.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.