SPORT 2 iunie 2022

Iubitorii sportului, invitați să alerge la Ziua Olimpică de la Întorsura Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 1132 vizualizări

O nouă ediție a evenimentului „Ziua Olimpică” va avea loc vineri, 3 iunie, la Întorsura Buzăului. Competiția de alergat, care se va desfășura în centrul orașului, în zona Școlii „Mihail Sadoveanu”, îi așteaptă la start pe toți cei care iubesc sportul și înțeleg cât de important este acesta în viețile lor. 

Înscrierile se fac la fața locului, cu aproximativ o oră înainte de start. Acesta este programat la ora 12:30 pentru fete și 13:00 pentru băieți. 

În funcție de numărul de participanți, este posibil să fie schimbări la start, respectiv să existe o împărțire și pe categorii de vârstă. 

Traseul crosului este: curtea școlii „Mihail Sadoveanu” – strada Gheorghe Doja - Parcul Bunăvoinței – strada Hanului - curtea școlii. 

Premierea va avea loc la ora 14:00. 

Organizatorii evenimentului sunt Academia Olimpică Română, filiala Covasna, și profesorii de educație fizică din zona Întorsura Buzăului. Partenerii proiectului sunt Școala Gimnaziala „Mihail Sadoveanu” și Primăria Întorsura Buzăului. 

Evenimentul organizat la Întorsura Buzăului ajunge anul acesta la a treia ediție. Prima a fost organizată în 2019, iar la start au luat parte aproape 600 de persoane, devenind astfel cel mai mare cros organizat vreodată în orașul din zona Buzaielor. A doua ediție a avut loc în 2021, dar au fost înscriși doar elevi și s-a desfășurat sub incidența restricțiilor impuse de pandemie. 

Sursa foto: arhivă/ilustrativ

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.