SPORT 2 august 2023

Isnik Alimi, în echipa ideală a etapei

de Marius Raczek | 873 vizualizări

Sepsi OSK a obținut cea de-a doua victorie consecutivă în Superliga, după victoria cu 3-0, în deplasare, cu Dinamo București, Adnan Aganovic și Isnik Alimi fiind evidențiați, ca individualități, de către Liga Profesionistă de Fotbal.

După trei etape disputate de la startul noii ediții a Superligii, Sepsi OSK se află pe poziția a treia, fiind una dintre cele cinci echipe ale primului eșalon valoric care nu a cunoscut, încă, înfrângerea. Desigur, pe Stadionul „Arcul de Triumf”, Liviu Ciobotariu a trebuit să interpreteze o partitură care să fie eficientă, dar în același timp să îi odihnească pe unii jucători, având în vedere că poimâine urmează returul cu ȚSKA Sofia în Conference League. Sepsi OSK a jucat pragmatic și a plecat din Capitală cu toate cele trei puncte, un succes categoric, care nu lasă loc de interpretări.

Liga Profesionită de Fotbal l-a nominalizat ca jucătorul meciului pe Adnan Aganovic, e drept că mijlocașul croat a punctat și la impresie artistică,  mai exact la golul de 3-0, după o pătrundere și un șut perfect la colțul lung, în vinclul porții dinamoviste. Totuși, în echipa ideală a rundei, realizată de aceeași Ligă Profesionistă de Fotbal, și-a făcut loc Isnik Alimi. Venit la Sepsi OSK în acest sezon, nord-macedoneanul-albanez a avut o prestație eficientă, acesta fiind și motivul nominalizării sale: „Isnik Alimi - Mijlocaşul covăsnenilor şi-a trecut în cont primul gol şi întâia pasă decisivă în SuperLiga României.”

De acum toate gândurile se îndreaptă către partida de joi, returul din Conference League cu ȚSKA Sofia, în care Sepsi OSK pornește ca favorită, după victoria cu 2-0 din manșa tur, chiar în Bulgaria.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.