SPORT 15 aprilie 2023

Înfrângere la limită pe terenul campioanei

de Marius Raczek | 573 vizualizări

În etapa a 4-a din Play-Off-ul Superligii, Sepsi OSK, deși a deschis scorul, a fost învinsă pe terenul campioanei en-titre, CFR Cluj, cu rezultatul de 2-1.

Deși a întâlnit campioana en-titre, Sepsi OSK a început curajos partida și abia după primul sfert de oră gazdele au avut o primă ocazie prin Deac, la care Niczuly s-a opus. Câteva minute mai târziu, tot portarul echipei noastre a intervenit, de această dată la șutul lui Braun. Cu toate acestea, Sepsi OSK a fost cea care a deschis scorul. La o acțiune pe partea stângă, Dumitrescu i-a pasat lui Matei, iar acesta a centrat în fața porții, de unde tot Dumitrescu a reluat cu capul pentru 0-1. Replica CFR-ului nu s-a lăsat așteptată și Bîrligea a fost aproape de a egala, lovitura sa de cap nimerind transversala. Același Bîrligea avea apoi să egaleze, cu un minut înainte de pauză, și tot cu capul, din centrarea lui Krasniqi.

În repriza secundă, CFR Cluj a intrat mai decis în joc și, după o intervenție a lui Niczuly în fața lui Bîrligea, acesta nu a mai putut evita golul, fiind lăsat singur cu Deac. Mai mult, în minutul 62, Ninaj a văzut cel de-al doilea cartonaș galben, și implicit pe cel roșu, astfel că până la finalul partidei Sepsi OSK a evoluat în inferioritate numerică. În aceste condiții, covăsnenii nu au mai avut forța să amenințe poarta lui Scuffet, iar CFR Cluj nu a reușit să valorifice situațiile de gol avute, partida terminându-se cu rezultatul de 2-1.

Pentru Sepsi OSK, aceasta este cea de-a treia înfrângere în Play-Off cu rezultatul de 2-1, în următoarea etapă la Sfântu Gheorghe urmând să sosească Universitatea Craiova.

Superliga, Play-Off, Etapa 4

CFR Cluj-Sepsi OSK 2-1 (1-1)

Arbitru: Iulian Călin. Asistenți: George Neacșu, Vladimir Urzică

Au marcat: Bîrligea (44’), Deac (53’) – Dumitrescu (28’)

Cartonașe galbene: Burcă (20’) – Ninaj (47’,62’)

Cartonaș roșu: Ninaj (62’) 

CFR Cluj: Scuffet – C. Manea, Yuri, Burcă, Braun – C. Deac (Yeboah 82’), Muhar, Cvek, Krasniqi (Fica 90’+2) – Janga, Bîrligea (Petrila 58’). Antrenor: Dan Petrescu.

Sepsi: Niczuly – Ninag, Bălașa (Ciobotariu 50’), Tamas, A. Dumitrescu – Aganovic, J. Rodriguez (Rondon 77’), Papa (Păun 64’), C. Matei (Gheorghe 64’) – Ștefănescu, Safranko (Tudorie 77’). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Sursa foto: Sepsi OSK. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.