SPORT 9 octombrie 2022

Înfrângere la limită în fața liderului

de Marius Raczek | 650 vizualizări

În etapa a 13-a din Superliga, Sepsi OSK a fost învinsă pe propriul teren de liderul FC Farul, rezultat 1-0, unicul gol al partidei fiind reușit în prima repriză de Munteanu.

Sepsi OSK a început partida în forță și în primele 20 de minute a avut trei ocazii de gol prin Safranko. Mai întâi, atacantul covăsnenilor a șutat, iar balonul a căzut pe transversală. A doua ocazie a fost după un corner, pentru ca ceva mai târziu, pe un contraatac, Aioani să intervină din fața lui Safranko. Farul a echilibrat jocul și, mai mult, avea să înscrie singurul gol al primei părți, și al partidei, prin Munteanu, care a profitat de poziționarea greșită a lui Niczuly. Până la pauză, Sepsi OSK a mai avut o ocazie, dar șutul-centrare al lui Dimitrov a șters bara.

Partea secundă a fost mai puțin spectaculoasă, cu puține situații de a marca, echipa lui Gică Hagi dovedindu-se superioară în plan tactic. Printre puținele ocazii, prima a aparținut lui Sepsi OSK, șutul lui Aganovic fiind respins spectaculos de Aioani. Autorul singurului gol, Munteanu, a reluat cu capul, ceva mai târziu, din interiorul careului covăsnean, dar nu a nimerit cadrul porții. Cu cinci minute înainte de final, Todorie a marcat, dar golul nu a fost validat pe motiv de ofsaid. Același Munteanu de la constănțeni a avut ultima ocazie a jocului, dar a încercat de unul singur să concretizeze fără sorți de izbândă.

După trei victorii consecutive, Sepsi OSK a trebuit să se recunoască învinsă. În ciuda insuccesului, deocamdată, trupa lui Cristiano Bergodi rămâne pe poziția a cincea, următoarea etapă anunțându-se o nouă partidă incendiară, în deplasare la CFR Cluj.

Superliga, Etapa a 13-a

Sepsi OSK-Farul Constanța 0-1 (0-1)

Arbitru: Andrei Chivulete. Asistenți: Vladimir Urzică, Mircea Orbuleţ

A marcat: Munteanu (33’)

Cartonașe galbene: Aganovic (65’), Ninaj (90’+5) – Kiki (37’), Morar (41’), Aioani (82’), Torje (84’)

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Ciobotariu, Ninaj, Dumitrescu (Ispas 87’) – Matei (Golofca 72’), Păun, Aganovic (Rodriguez 72’) - Varga, Safranko (Rondon 60’), Ștefănescu (Tudorie 60’). Antrenor: Cristiano Bergodi

Farul: Aioani - Sîrbu, Larie, Popescu, Kiki (Nedelcu 54’, Banu 70’) - Doukoure, Artean, Grameni (Casap 54’) – Morar (Borza 46’), Munteanu, Pitu (Torje 63’). Antrenor: Gică Hagi.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.