SPORT 20 mai 2023

Înfrângere la limită cu CFR Cluj

de Marius Raczek | 768 vizualizări

În etapa a 9-a din Play-Off-ul Superligii, Sepsi OSK nu a reușit să-și îmbunătățească linia de clasament, fiind învinsă la limită, rezultat 2-1, în partida cu CFR Cluj.

 

Partida a fost una echilibrată, din păcate, însă, formula gândită de Cristiano Bergodi nu a reușit să repete frumoasa performanță din semifinalele Cupei României. Birligea a avut prima oportunitate, pentru ca apoi Scuffet să intervină atent la șutul lui Gheorghe. Varga a amenințat și el poarta clujenilor, șutul său însă nu și-a nimerit ținta. În minutul 33 avea să vină și deschiderea scorului, Petrila reușind un șut bine plasat din marginea careului. Până la pauză, Sepsi OSK a egalat prin Tudorie, atacantul primind o pasă ideală de la Tamás, care a prins descoperită întreaga defensivă a CFR-ului.

 

În partea secundă, prima fază mai importantă a fost cea în care, timp de mai bine de cinci minute, s-a analizat golul marcat de Boateng, în cele din urmă anulat prin consultarea sistemului VAR, pentru o poziție de offside. Situațiile de poartă au fost rare, în minutele care au urmat, Manea a șutat peste poartă, în replică, Păun, imitându-l pe jucătorul clujenilor. Minutul 82 avea să aducă și concluzia partidei, Petrila a șutat la poartă, Began a respins în față, de unde Janga a îndeplinit o simplă formalitate.

 

Sepsi OSK a pierdut pentru a șasea oară în Play-Off, dar de acum toate gândurile se îndreaptă către finala Cupei României care va avea loc miercuri, 24 mai, la Sibiu, în compania Universității Cluj.

 

Superliga, Play-Off, Etapa 9

Sepsi OSK - CFR Cluj 1-2 (1-1)

Arbitru: Sorin Costreie, Asistenți: Valentin Avram, Adrian Vornicu

Au marcat: Tudorie (43’) - Petrila (33’), Janga (82’)

Cartonașe galbene: Yuri (18’), Cvek (45’+1), Manea (75’)

Sepsi OSK: Began - M. Bălașa (Dimitrov 63’), Ninaj, M. Tamás, Dumitrescu - I. Gheorghe (Rondon 79’), N. Păun, J. Rodriguez (Junior 79’), R. Varga (Matei 66’) - Tudorie, Safranko (Aganovic 67’). Antrenor: Cristiano Bergodi

CFR Cluj: Scuffet - Manea, Yuri (Țîru 46’), Burcă, Camora (Peteleu 32’) - Boateng, Cvek - Fica, Birligea (Maglica 79’), Petrila (Muhar 90’) - Janga (Hoban 90’). Antrenor: Dan Petrescu

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.