SPORT 17 martie 2024

Înfrângere la limită

de Marius Raczek | 1121 vizualizări

În prima etapă din Play-Off-ul Superligii, Sepsi OSK a cedat cu rezultatul de 2-1, pe Arena Națională din București, în fața liderului FCSB.

Gazdele au intrat mai bine în joc și Coman a avut o primă ocazie, după care tot el a deschis scorul în minutul 11. Olaru a trecut de Oroian, i-a pasat lui Coman, iar acesta l-a învins pe Moldovan cu un șut la colțul scurt. Tot trupa lui Charalambous s-a arătat mai periculoasă, dar Ngezana l-a faultat în careu pe Debeljuh, și centralul partidei a dictat penalty pentru Sepsi OSK. Același Debeljuh a executat cu stil, scăriță peste Târnovanu, iar scorul devenea egal, 1-1. Debeljuh a mai amenințat o dată poarta roș-albaștrilor, din păcate, însă, la pauză FCSB se afla la conducere, 2-1, prin golul lui Băluță, după un șut aproape de vinclu.

În partea secundă fazele de poartă au fost rare, dar FCSB a controlat jocul și își putea mări avantajul prin Coman, o reușită anulată pe motiv de offside. Cu un sfert de oră înainte de final, Olaru și, din nou, Coman, au ieșit în evidență, dar ultimul a șutat din poziție ideală peste poartă. Sepsi OSK nu a reușit să fie periculoasă în repriza secundă, astfel că debutul în Play-Off a început, cu o înfrângere, totuși, la limită.

Etapa următoare Sepsi OSK va evolua pe propriul teren, cu CFR Cluj, o nouă partidă de foc, având în vedere că echipa de pr malurile Someșului a pierdut și ea în prima rundă, acasă, cu Universitatea Craiova.

Superliga, Play-Off, Etapa 1

FCSB-Sepsi OSK 2-1 (2-1)

Arbitru: Horațiu Feșnic, Asistenți: Alexandru Cerei, Daniel Mitruți

Au marcat: Coman (11’), Băluță (40’) – Debeljuh (25’-penalty)

Cartonaș galben: Băluță (51’)

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu (Pandele 86’), Ngezana, Dawa (Alhassan 46’), Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Băluță (Phelipe 57’), Oct. Popescu (Crețu 46’), Fl. Coman (Miculescu 78’). Antrenor: Elias Charalambous.

Sepsi OSK: D. Moldovan – Oroian (Aganovic 40’), Ninaj, Kecskes, D. Ciobotariu (Varga R. 46’) – N. Păun – Popșa (Rența 70’), Kallaku (Safranko 70’), Varga K., A. Dumitrescu – Debeljuh (Rondon 82’). Antrenor: Bernd Storck.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.