SPORT 19 martie 2023

Înfrângere la limită

de Marius Raczek | 515 vizualizări

În prima etapă din Play-Off, Sepsi OSK a pierdut la limită, rezultat 2-1, în deplasare la Farul Constanța, însă covăsnenii au jucat dezinvolt și puteau obține chiar un punct la malul mării.

Ca o echipă fără presiune, care practic și-a atins obiectivul și nu i-a mai rămas decât să-și joace șansa, Sepsi OSK a început curajos în fața liderului, Farul Constanța. Încă din primele minute am asistat la un joc deschis, prima mare ocazie aparținându-i lui Aganovic, lobul său spectaculos, însă, a lovit transversala. Încet-încet, gazdele au preluat inițiativa și mai întâi Niczuly a scos șutul lui Mazilu, dar nu a mai putut interveni la execuția lui Grameni, care a deschis scorul. Ocaziile Farului s-au înmulțit, cu toate acestea la pauză putea fi egal, dar din poziție ideală Tudorie a tras pe lângă poartă, nereușind să profite de gafa lui Artean.

Debutul părții secunde a adus desprinderea trupei lui Gică Hagi, Mazilu reluând centrarea lui Băluță, și se părea că Farul va obține un succes la scor. Dar Sepsi OSK a strâns rândurile, Ștefănescu l-a găsit elegant pe Tudorie, atacantul covăsnean trimițând în poartă pe lângă Aioani. Scorul de 2-1 a pus-o în gardă pe Farul, parcă mai atentă pe faza defensivă, până la final Alibec, Tudorie și Ștefănescu mai având câte o ocazie.

Superliga, Play-Off, Etapa 1

Farul Constanța-Sepsi OSK 2-1 (1-0)

Arbitru: Kovacs Istvan. Asistenți: Alexandru Cerei, Mircea Orbuleț

Au marcat: Grameni (28’), Mazilu (46’) – Tudorie (59’)

Cartonașe galbene: Borza (52’), Sîrbu (55’) – Ninaj (88’)

Farul: Aioani – Kiki, Larie, Artean, Borza (Gustavo 82’) – Băluță, Nedelcu (Sîrbu 46’), Grameni (Casap 77’) – Mazilu (Doukoure 73’), Alibec, Munteanu (Mateus 73’). Antrenor: Gică Hagi.

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov, Ciobotariu, Ninaj, Dumitrescu – Aganovic, Rodriguez (Păun 66’), Papa, Ștefănescu – Tudorie, Rondon (Safranko 66’). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.