SPORT 18 martie 2015

Începe play-off-ul la baschet feminin

de Székely Emőke | 758 vizualizări

Sepsi-SIC joacă azi primul meci, acasă cu Olimpia Braşov

Nici nu s-a terminat bine Final Four-ul Cupei României că echipa de baschet Sepsi-SIC trebuie să intre din nou pe teren, joi fiind programate primele partide din play-off-ul Ligii I. Managerul echipei din Sfântu Gheorghe, Rusz István, ne-a declarat că echipa, dar și staff-ul sunt obosite, însă trebuie să se concentreze pe campionat.

Sepsi-SIC va juca joi de la ora 19 în Sala Sporturilor „Szabó Kati” cu Olimpia Brașov, meciul 2 fiind programat pentru duminică la Braşov. Echipa din Sfântu Gheorghe își dorește să obțină calificarea în faza următoare din primele două meciuri tocmai pentru a avea câteva zile de odihnă.

„Ne dorim să ne calificăm în următorul act din două meciuri. Echipa este obosită și are nevoie de odihnă după meciurile din Cupa României. Deocamdată ne concentrăm pentru partidele cu Olimpia Brașov, mergem înainte pas cu pas. Asta nu înseamnă că nu este valabil obiectivul stabilit la începutul sezonului, și anume obținerea unei medalii în Liga Națională” – ne-a declarat Rusz István.

Antrenorul Zoran Mikes este încrezător, și spune că echipa lui a arătat un joc constant, plus are avantajul terenului propriu pe tot parcursul play-off-ului, ceea ce ajută.

„Toată lumea trebuie să respecte evoluția pe care am avut-o în campionat. Am jucat constant și am terminat sezonul regulat pe primul loc. Am câștigat Cupa României, dar în baschet nu ai prea mult timp să sărbătorești, de luni ne pregătim pentru play-off” – spune Zoran Mikes.

Căpitanul echipei, Annemarie Părău, crede de asemenea că fiecare partidă este un pas înainte, și trebuie să se concentreze pe fiecare joc în parte. „Nu cred că faptul că am câștigat Cupa României ne conferă un avantaj în play-off, sunt multe echipe puternice, e Arad, Târgoviște, Alba Iulia, toți doresc trofeul” – este de părere Annemarie Părău.

În ceea ce privește starea de sănătate a Florinei Pașcalău, managerul Rusz István ne-a declarat că aceasta este sub tratament după fractura suferită înainte de Final Four-ul Cupei României, și că va juca atunci când va simți că poate.

Prima partidă din play-off va avea loc joi de la ora 19 în Sala Sporturilor „Szabó Kati”, iar meciul 2 va fi duminică de la ora 16 la Brașov.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.