SPORT 13 februarie 2023

Încă două puncte pierdute

de Marius Raczek | 594 vizualizări

În etapa a 25-a din Superliga, Sepsi OSK nu a reușit să obțină decât o remiză în partida cu Chindia Târgoviște, și aceasta revenind, după ce a fost condusă cu 0-2, prin urmare alb-roșiii pierd încă două puncte în lupta pentru Play-Off.

În ciuda scorului nefavorabil covăsnenilor, partida a fost extrem de spectaculoasă încă din primele minute, Popa, de la oaspeți, iar apoi Safranko, care a nimerit bara, având primele ocazii de gol. Rondon a amenințat ceva mai târziu poarta lui Căbuz, dar Chindia avea să deschidă scorul prin Cooper, atacantul târgoviștenilor devansându-l în săritură pe Niczuly. Au urmat momente ceva mai echilibrate, finalul de repriză fiind, însă, incendiar. Akhmatov a majorat diferența pentru trupa lui Toni Petrea, ca apoi, în replică, Rondon să finalizeze din șase metri.

După pauză, s-a simțit intrarea lui Ștefănescu, acesta având prima ocazie, cu un șut din marginea careului mare. În minutul 56 a venit și egalarea, Safranko speculând cu atenție indecizia defensivei adverse. Chindia nu a cedat, și la două minute distanță Niczuly a intervenit salvator la șutul lui Popa. Sepsi OSK a încercat să-și aproprie victoria, și putea să o obțină în minutele de prelungire, la două mari ocazii ratate de Ștefănescu și Ispas.

Cu această remiză, Sepsi OSK rămâne pe poziția a șasea, etapa următoare având o deplasare extrem de dificilă la FC Botoșani.

Superliga, etapa a 25-a

Sepsi OSK-Chindia Târgoviște 2-2 (1-2)

Arbitru: Sebastian Colțescu. Asistenți: Andrei Constantinescu, Adrian Popescu

Au marcat: Rondon (45’+3), Safranko (56’) – Cooper (20’), Akhmatov (44’)

Cartonașe galbene: Junior (11’), Ștefănescu (72’), Papa (90’) – Akhmatov (44’), Dulca (82’)

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov, Ciobotariu, Bălașa, Ispas – Junior (Papa 62’), Aganovic – Gheorghe (Ștefănescu 46’), Matei (Achahbar 46’), Rondon (Tudorie 76’) – Safranko. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Boldor, Ioniță (Orozco 76’) – Vorobjovas, Dulca - Neguț (Chamed 86’), Akhmatov (Perianu 60’), Popa – Cooper (Buș 76’). Antrenor: Toni Petrea.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.