SPORT 22 august 2022

În sfârșit, victorie!

de Marius Raczek | 881 vizualizări

În etapa a 6-a din Superliga, Sepsi OSK s-a impus cu rezultatul de 1-0 pe terenul Universității Cluj, singura reușită a partidei aparținând lui Rondon în repriza secundă.

Prima repriză a fost ternă, niciuna dintre echipe nereușind să se evidențieze. Gazdele s-au dovedit mai periculoase, dar Bălan și apoi Filip și Chipciu nu au dat emoții serioase lui Niczuly. În replică, Sepsi OSK a avut primul șut pe poartă, de fapt primul al meciului, prin Aganovic în minutul 40. Pentru pauză, la cabine, s-a intrat cu 0-0, Bălan mai având o situație bună de a marca, balonul trimis cu capul de acesta, însă, nu a nimerit cadrul porții.

În partea secundă, jocul a avut mai mult ritm, iar după o primă ocazie pentru Universitatea Cluj, Sepsi OSK a dat lovitura. Aganovic a profitat de o greșeală în defensiva adversă, i-a pasat lui Rondon, care a șutat fără speranțe pentru Gorcea. La câteva minute distanță scorul putea fi majorat, lovitura de cap a lui Mitrea, după un corner, nimerind bara. Clujenii au încercat să revină în joc, totuși, ocaziile au aparținut covăsnenilor prin Achahbar și Dimitrov, ultimul trimițând, din nou, în bară.

Chiar dacă pe final Păun a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene, Sepsi OSK a obținut a doua victorie în acest sezon, un 1-0, care, până la disputarea tuturor partidelor din acestă etapă, urcă elevii lui Cristiano Bergodi pe poziția a treia în clasament.

Superliga, Etapa a 6-a

Universitatea Cluj - Sepsi OSK 0-1 (0-0)

Arbitru: Sebastian Colțescu. Asistenți: Sebastian Gheorghe, Mircea Orbuleț

A marcat: Rondon (53)

Cartonașe galbene: Pîrvulescu (42’), Romeo (51’) – Păun (27’, 90’+1), Mitrea (44’)

Cartonaș roșu: Păun (90’+1)

Universitatea Cluj: Gorcea – Romeo, Ilie, D. Ispas, Pîrvulescu (Briceag 64’) – Bic (Remacle 63’), Pires, Filip (Haită 78’) – Chipciu (Hlistei 78’), Bălan, Fernandes (Boiciuc 46’). Antrenor: Erik Lincar

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Mitrea, R. Ispas (Dumitrescu 76’) – Rodriguez, Păun, Aganovic (Achahbar 76’) – Bărbuț (Askovski 69’), Rondon (Tudorie 69’), I. Gheorghe (Damașcan 88’). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.