SPORT 15 aprilie 2024

În căutarea primei victorii din Play-Off

de Marius Raczek | 454 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 20:30, Sepsi OSK va evolua în deplasare la Rapid București, față în față urmând a se afla singurele două echipe care încă nu au obținut vreo victorie în Play-Off.

Deși, ca joc, Sepsi OSK a demonstrat că se ridică la nivelul Play-Off-ului, după trei etape alb-roșii și-au trecut în linia de clasament o înfrângere și două remize. Astfel, trupa lui Bernd Storck ocupă poziția a șasea, la patru puncte de Rapid București, însă departe de locul de Conference League, șapte puncte de Universitatea Craiova. Totuși, antrenorul german este optimist, și speră ca elevii săi să fie capabili să lupte pentru un loc în Europa: „Suntem pe un drum bun și vrem să continuăm. În partida anterioară am marcat, dar golul a fost anulat, astfel că nu am câștigat. Mergem să jucăm, nu avem nimic de pierdut, și vom da totul. Echipa s-a pregătit bine, este motivată, și desigur ne dorim o calificare în competițiile europene”.

Rapid București a pornit în Play-Off de pe poziția secundă. În Play-Off, însă, echipa pregătită de fostul tehnician al lui Sepsi OSK, Cristiano Bergodi, a înregistrat trei înfrângeri. Etapa trecută, echipa de sub Podul Grant, a fost efectiv spulberată de CFR Cluj, chiar în Giulești, clujenii marcând nu mai puțin de patru goluri până la pauză.

În istoria primului eșalon valoric, Sepsi OSK și Rapid București s-au întâlnit de nouă ori. De trei ori s-au impus giuleștenii, Sepsi OSK o singură dată, alte cinci partide terminându-se la egalitate. Singura victorie pentru alb-roșii s-a consemnat sezonul trecut, 2-0 la Sfântu Gheorghe, prin golurile marcate de Tudorie și Ștefănescu. În actualul sezon, în sezonul regulat, ambele partide s-au terminat nedecis, cu același scor alb, 0-0.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.