SPORT 10 aprilie 2023

În căutarea primei victorii cu Rapid

de Marius Raczek | 541 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 20:30, Sepsi Arena va găzdui partida din etapa a 3-a contând pentru Play-Off-ul Superligii, în care Sepsi OSK o va întâlni pe Rapid București, două echipe care încă nu au obținut victoria în această fază a competiției.

Era de așteptat ca în Play-Off, Sepsi OSK să aibă parte de partide dificile, în această fază a competiției aflându-se cele mai bune șase echipe din Superliga. Până acum, au fost două înfrângeri, cu același rezultat, 2-1, dar covăsnenii, cel puțin din perspectiva jocului arătat, nu au dezamăgit. Așa cum spunea și antrenorul Cristiano Begodi, distanța față de celelalte echipe este mare, dar Sepsi OSK va respecta Play-Off-ul, și va încerca să obțină puncte. Alb-roșiii vin după victoria din Cupa României, 4-1 cu CS Mioveni, un succes de moral care poate da speranțe pentru un rezultat pozitiv în această seară.

Chiar dacă nu a câștigat în primele două partide disputate, Rapid București nu a fost departe de victorie, cele două remize, 2-2 la CFR Cluj și 1-1 cu Farul Constanța, arătând că trupa lui Adrian Mutu are potențial. În acest moment Rapid se află la un singur punct de Universitatea Craiova, ocupanta poziției a patra, pe care cu siguranță va încerca să o depășească cu eventualele puncte acumulate la Sfântu Gheorghe.

Sepsi OSK și Rapid București s-au întâlnit de cinci ori în Superliga, trei victorii au revenit bucureștenilor, alte două partide terminându-se la egalitate. În sezonul regulat, Rapid s-a impus la Sfântu Gheorghe cu 2-1, după ce Rondon deschisese scorul dintr-un penalty, iar în Capitală, după un start de partidă de coșmar pentru Sepsi OSK, cu trei goluri primite în 20 de minute,  scorul să fie de 3-0.

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.