SPORT 17 august 2022

În așteptarea unei noi victorii

de Marius Raczek | 843 vizualizări

În etapa a 5-a din Superliga, Sepsi OSK a înregistrat o nouă remiză, capitol la care este în continuare performera competiției, rezultatul de egalitate de la FC Voluntari plasându-i pe alb-roșii pe poziția a șaptea a clasamentului.

A fost o etapă interesantă, cel puțin din perspectiva rezultatelor, cea mai mare diferență de scor reușind-o FCU Craiova 1948, un 2-0 pe terenul celor de la FC Argeș. Surpriza a venit de la FC Botoșani, care s-a impus în deplasare la campioana en-titre, CFR Cluj, și acum se află în fruntea Superligii. Tot la capitolul revelații ale sezonului se înscrie și nou-promovata FC Hermannstadt, neînvinsă până în acest moment, care a smuls un 0-0 la Farul Constanța acasă.

Cu o victorie și patru remize, dar fără înfrângere, Sepsi OSK se află pe poziția a șaptea, iar deocamdată se găsește oarecum în grafic, mai ales dacă privim clasamentul și observăm că între FC Argeș, locul 13, și Universitatea Craiova, locul șase, este o diferență de doar două puncte. Așa cum se anticipa, va fi o ediție echilibrată, iar etapă de etapă se pot consemna răsturnări de situație. Cert este că Sepsi OSK va trebui să schimbe ceva. Trei partide, trei remize și doar un gol marcat este un bilanț sub nivelul echipei. Totuși să remarcăm că, la finalul jocului cu FC Voluntari, Liga Profesionistă de Fotbal l-a desemnat pe Jonathan Rodriguez jucătorul partidei, un aspect pozitiv pe lângă punctul obținut.

În etapa următoare, Sepsi OSK va evolua tot în deplasare, la nou-promovata Universitatea Cluj, partidă programată pentru data de 22 august, cu începere de la ora 17.00.

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.