SPORT 21 ianuarie 2023

Hat-trick-ul lui Dugandzic a fost decisiv

de Marius Raczek | 1069 vizualizări

În prima partidă oficială din 2023, Sepsi OSK a fost învinsă categoric de Rapid București, rezultat 3-0, după o partidă decisă în primele 19 minute, prin cele trei goluri marcate de Dugandzic.

Partida a început cu echipa gazdă, Rapid, în propria jumătate de teren, dar încă din minutul 5, în urma unui contraatac, Kait l-a găsit pe Dugandzic, care a deschis scorul. Nu aveau să treacă decât opt minute și atacantul Rapidului a lovit din nou, de această dată reluând cu capul după un corner. Mai mult, după consultarea VAR, gazdele au beneficiat de un penalty, pe care același Dugandzic l-a transformat. La 3-0, Sepsi OSK a arătat ca o echipă descumpănită, fără soluții, gazdele fiind mulțumite să conserve rezultatul, iar astfel s-a încheiat prima parte a jocului.

După reluare, prima ocazie de gol au avut-o tot bucureștenii, Dugandzic nimerind bara. Ceva mai târziu, Niczuly a respins în bară un șut de la distanță al lui Onea. Sepsi OSK a contat mai mult în joc pe final, dar Moldovan a fost de netrecut, în minutul 85 fiind ajutat și de bară la șutul lui Tudorie.

Deși înaintea acestei partide Sepsi OSK avea cea mai bună apărare din Superliga, covăsnenii au încasat trei goluri, o înfrângere grea, etapa următoare, la Sfântu Gheorghe, urmând să vină FC U Craiova 1948, în fața căreia trebuie făcut uitat rezultatul din Giulești.

Superliga, Etapa 22

Rapid București-Sepsi OSK 3-0 (3-0)

Arbitru: Horațiu Feșnic. Asistenți: Valentin Avram, Bogdan Gheorghe

A marcat: Dugandzic (5’, 13’, 19’-penalty)

Cartonașe galbene: Dugandzic (28’) – Matei (19’), Păun (40’)

Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, Iacob, Junior Morais – Pănoiu (Sefer 81’), Kait, Albu – Emmers, Dugandzic (Luckassen 66’), Ioniţă (Costache 60’).Antrenor: Adrian Mutu.

Sepsi OSK: Niczuly – Radoslav, Ninaj, Tamás, Ispas (Dumitrescu 46’) – Rodriguez (Gheorghe 46’), Păun (Bălașa 82’), Matei (Achahbar 62’) – Rondon (Safranko 46’), Tudorie, Ştefănescu. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.