SPORT 25 octombrie 2022

Háromszéki Ágyúsok s-au întors cu 3 puncte de la Galați

de Marius Raczek | 431 vizualizări

Háromszéki Ágyúsok au debutat în noua ediție a Campionatului Național de hochei la Galați cu două partide împotriva gazdelor, una pierdută, o a doua câștigată, astfel că, după prima etapă, echipa din Târgu Secuiesc a acumulat trei puncte în clasament.

În prima partidă, gazdele, CSM Galați, s-au impus cu rezultatul de 6-2 (0-0, 4-1, 2-1). Așa cum o arată și rezultatele pe reprize, după o primă parte echilibrată, gălățenii au luat un avantaj considerabil în repriza secundă, iar apoi au reușit să-și conserve victoria. Golurile echipei lui Pelle Torstensson au fost marcate de Horváth și Paior.

Al doilea joc a arătat o altă față a echipei Háromszéki Ágyúsok, iar victoria a venit după un meci spectaculos, în care s-au marcat nu mai puțin de 17 goluri. Trupa din Târgu Secuiesc s-a impus cu rezultatul de 11-6 (4-1, 2-3, 5-2), și de această dată repriza secundă fiind cea în care Háromszéki Ágyúsok au fost mai puțin convingători. Pe lista marcatorilor și-au trecut numele: Gecse - dublă, Karamnov - dublă, Biró, Paior, Molnár Zs., Molnár Z., Ilyés, Bolshakov și Antal.

Cu trei puncte acumulate după prima dublă din campionat, Háromszéki Ágyúsok se pregătesc pentru următoarele două partide, care vor avea loc la Cârța, pe 25 și 26 octombrie, echipa având-o ca adversară pe ACS Sapientia U23.

Sursa foto: Háromszéki Ágyúsok/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.