SPORT 21 octombrie 2022

Háromszéki Ágyúsok, înaintea celui de-al doilea sezon în Campionatul Național de Hochei

de Marius Raczek | 863 vizualizări

După un prim sezon încheiat pe poziția a cincea, un loc mai mult decât onorabil pentru o debutantă, Háromszéki Ágyúsok privește cu încredere spre startul noii ediții a Campionatului Național de Hochei.

Astăzi, pe patinoarul din Galați, Háromszéki Ágyúsok își începe aventura în ediția 2022-2023 a Campionatului Național de Hochei, cu o partidă urmată sâmbătă de o nouă confruntare cu CSM-ul de la malul Dunării. Ca și în ediția anterioară, la startul competiției se află opt echipe, SC Miercurea Ciuc, ACSH Gheorgheni, CSM Corona Brașov, CSM Galați, CSA Steaua București, Sportul Studențesc, ACS Sapientia U23 și, desigur, gruparea din Târgu Secuiesc, Háromszéki Ágyúsok. Ca și în precedentele sezoane, au fost discuții legate de modalitatea în care se dispută campionatul, dar... probabil, așa s-a decis, așa se va juca.

În prima parte a campionatului, fiecare echipă va juca împotriva celorlalte de patru ori, de două ori acasă, respectiv de două ori în deplasare. Apoi, primele trei clasate vor forma o grupă, următoarele patru o a doua. Pentru faza de Play-Off se vor califica toate cele trei echipe din prima grupă și câștigătoarea grupei a doua. După finalizarea Play-Off-ului, primele două clasate vor disputa finala mare, locurile 3 și 4 vor juca pentru medaliile de bronz.

La a doua participare în Campionatul Național, Háromszéki Ágyúsok își propun un loc în primele patru. Premise pentru atingerea acestui obictiv există: experiența acumulată în sezonul anterior, precum și seria turneelor, partidelor de pregătire din presezon, când echipa antrenată de suedezul Pelle Torstensson a demonstrat că are potențial pentru a lupta cu echipe puternice, Miercurea Ciuc, Gheorgheni și Corona Brașov fiind participante și în Erste Liga (campionatul Ungariei).

Háromszéki Ágyúsok va aborda acest sezon cu următorul lot de jucători: László Arnold, Moré Szabolcs, Pál Bence Norbert, Horváth Pál, Biró Mátyás, Danalizi Gergő, Ferencz Szilárd, László Hunor, Róth Zoltán László, Márk Róbert, Fetés Róbert, Fetés Norbert, Szabó Zsolt Ákos, Márton Koppány, Antal Előd, Antal Alfréd, Ilyés Tamás, Gecse Olivér, Sándor Zoltán, Kernászt Máté, Moré Valter, Józsa Artúr, Solymosi Tamás, Sergei Paior.

Succes, Háromszéki Ágyúsok!

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.