SPORT 15 martie 2023

Háromszéki Ágyúsok au revenit pe gheață

de Marius Raczek | 521 vizualizări

După mai bine de o lună, Háromszéki Ágyúsok au revenit pe gheață și au disputat prima partidă din cadrul grupei valorice 5-7 a Campionatului Național, cu un meci tare, la Miercurea Ciuc, unde au pierdut onorabil.

La finalul sezonului regulat, pe baza clasamentului, echipele au fost împărțite în două grupe valorice, Grupa A, locurile 1-4, și Grupa B, locurile 5-7. Cum Háromszéki Ágyúsok a terminat pe poziția a șasea prima parte a sezonului, a fost repartizată în Grupa B, avându-le ca adversare pe SC Miercurea Ciuc, CSM Galați și ACS Sapienția U23. Surprinzător, campioana en-titre, SC Miercurea Ciuc, nu a prins grupa primelor patru, astfel că nu-și va putea apăra titlul în acest sezon.

Primul meci pentru Háromszéki Ágyúsok a fost chiar la Miercurea Ciuc, pe patinoarul Vákár Lajos, unde gazdele s-au impus cu rezultatul de 5-3 (2-0, 3-1, 0-2). De remarcat că echipa din Târgu Secuiesc și-a acontat cea de-a treia repriză, fără a primi gol. Marcatorii celor trei reușite au fost: Márton, Paior și Biró Ottó.

Duminică, 19 martie, la Târgu Secuiesc, este programată cea de-a doua partidă, în care Háromszéki Ágyúsok o vor întâlni pe CSM Galați.

Sursa foto: agyusok.ro

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.