SPORT 11 octombrie 2022

Handbalul feminin nu se dezminte

de Marius Raczek | 518 vizualizări

Echipele de handbal feminin implicate în competițiile senioarelor, respectiv junioarelor au fost din nou victorioase, atât CNE Sfântu Gheorghe, Sepsi-SIC, cât și CSȘ Sfântu Gheorghe impunându-se în partidele disputate.

CNE Sfântu Gheorghe a obținut cel de-al patrulea succes în Divizia A, Seria B, menținându-și procentajul de 100% în privința victoriilor de la începutul sezonului. De această dată, ele s-au impus în deplasare la echipa secundă a CSM Galați, cu rezultatul de 31-25 (16-16). Principalele marcatoare au fost: Anamaria Grigore - 7 goluri, Andra Banu și Marina Verdes - câte 5 goluri. În clasament, CNE Sfântu Gheorghe se află pe poziția a treia, la egalitate de puncte cu primele două clasate, Corona Brașov și CSM Bacău.

Echipa de Junioare 2 a clubului Sepsi-SIC a câștigat de asemenea în deplasare la LSP Târgu Mureș, rezultat 44-27 (23-10). Astfel, Sepsi-SIC ocupă prima poziție în clasamentul Seriei E cu punctaj maxim, devansând cu două puncte pe CSM VSK Csikszereda Miercurea Ciuc.

O frumoasă victorie a revenit echipei CSȘ Sfântu Gheorghe la categoria Junioare 3, 23-15, în partida cu ACS Kids Tâmpa Brașov. Acesta a fost primul succes al echipei antrenate de Kolumbán Anett, după ce în primele trei etape nu cunoscuseră victoria.

Sursa foto: Sepsi-SIC/ Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.