SPORT 21 februarie 2016

Handbal: CSM Sfântu Gheorghe termină sezonul regulat fără înfrângere

de Sever Ioan Miu | 758 vizualizări

În ultimul meci din sezonul regulat, echipa de handbal juniori III a CSM Sfântu Gheorghe a primit acasă echipa CSM Ploiești, ocupanta locului III din Seria C. Covăsnenii au trecut de ploieșteni cu 28-26, după un meci greu. Pentru Sfântu Gheorghe, cei mai buni trei marcatori au fost George Chira (8), Cornel Corodeanu (7), respectiv Rode László (6).

„A fost un joc care a pus presiune și pe băieți și pe noi, antrenorii. Am încheiat sezonul regulat pe locul I, la trei puncte diferență de locul II. Am terminat fără înfrângere, asta e foarte important pentru noi. Între 10 și 13 martie avem primul turneul de sală la Sfântu Gheorghe , suntem pe drumul bun”, ne-a declarat antrenorul CSM Sfântu Gheorghe, Viorel Bărbos.

„A fost un meci foarte frumos. Pentru noi a fost mai mult un test, pentru că ne-am dorit foarte mult să se vadă progresul echipei. În general, când joci cu cei mai buni, cu ei trebuie să-ți vezi valoarea și să te verifici. Ne-am fi dorit punctele, dar din păcate nu s-a putut”, ne-a spus Ramona Ștefan, antrenor la CSM Ploiești.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.