SPORT 31 august 2023

Greu, dar nu imposibil

de Marius Raczek | 652 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 19:00, Sepsi OSK își va juca șansa de a se califica în faza grupelor Conference League, în deplasare, în Norvegia, după ce în manșa tur a remizat, 2-2, cu FK Bodo/Glimt.

În scurta sa istorie, Sepsi OSK a reușit să facă, mai ales în ultimele sezoane, câte un pas important pe drumul performanței. Debutul de sezon 2023-2024 este, cel puțin până în acest moment, unul promițător, alb-roșii fiind singura echipă neînvinsă în Superliga, și la o partidă distanță de tabloul principal al Conference League. Premise pentru un joc bun, care să asigure calificarea sunt. Sepsi OSK a reușit să amâne partida din etapa a 7-a, cu Politehnica Iași, obținând astfel timp suficient de pregătire. De asemenea, să nu uităm că în manșa tur, la Sfântu Gheorghe, norvegienii au condus de două ori, elevii lui Liviu Ciobotariu având de fiecare dată puterea de a reveni.

Ca și în cazul echipei noastre, FK Bodo/Glint nu a mai disputat nicio partidă de campionat, miza calificării în grupele competiției europene având un cuvânt de spus. În ciuda temerilor legate, norvegienii nu au părut a fi chiar o echipă de netrecut, probabil, însă, având avantajul terenului propriu în partida decisivă vom vedea o altă față a celor de la FK Bodo/Glimt.

Calculele calificării în grupele Conference League pentru Sepsi OSK sunt aceleași ca și în turul precedent. Cum regula golurilor marcate în deplasare a fost eliminată de ceva vreme, alb-roșii au varianta victoriei după 90 de minute, sau a victoriei după 120 de minute (în prelungiri), or să se dovedească mai eficienți la loviturile de departajare.

Mult succes, Sepsi OSK!

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.