SPORT 13 martie 2024

Gabriel Debeljuh și Florin Ștefan, evidențiați de Liga Profesionistă de Fotbal

de Marius Raczek | 1410 vizualizări

Sepsi OSK a obținut o victorie importantă la Ploiești, probabil cea mai importantă, cele trei puncte fiind decisive pentru calificarea în Play-Off, ca individualități fiind remarcați Gabriel Debeljuh și Florin Ștefan.

În etapa a 30-a, ultima din sezonul regulat, Sepsi OSK avea nevoie de o victorie la Ploiești, și a obținut-o, astfel că alb-roșii s-au calificat în Play-Off, desigur, grație și celorlalte rezultate înregistrate. Meritul echipei însă rămâne, Sepsi OSK atingându-și, practic, obiectivul, acela de a fi în Play-Off. 

Ca de obicei după fiecare rundă, Liga Profesionistă de Fotbal desemnează atât jucătorul meciului, cât și echipa ideală a etapei. Prin golul care a semnat victoria din meciul cu Petrolul Ploiești, Gabriel Debeljuh a fost desemnat jucătorul meciului, Florin Ștefan fiind nominalizat în echipa ideală a etapei, cu următorul argument: „Florin Ştefan - A marcat pentru întâia oară de la revenirea la Sf. Gheorghe, golul său fiind unul foarte important în calificarea covăsnenilor în play-off”.

După înjumătățirea punctelor din sezonul regulat, Sepsi OSK pornește în Play-Off de pe poziția a șasea, cu 22 de puncte. În prima etapă din faza secundă a competiției va debuta cu un meci în deplasare, la FCSB, prima clasată, partidă programată duminică, 17 martie, cu începere de la ora 21:00.

Sursa foto: SuperLiga Romania/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.