SPORT 25 noiembrie 2014

Futsal. Campioana, umilită la Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 567 vizualizări

Liderul turului Ligii I la futsal, Autobergamo Deva, a fost umilit de FC Sepsi Sfântu Gheorghe în partida disputată marți în Sala Sporturilor „Szabó Kati”, fiind învins cu scorul de 5-1 (0-0).

Cele două formații s-au întâlnit în cadrul primei etape a returului Ligii I, iar în prima repriză meciul a fost mai mult o bătălie tactică, și nu un joc foarte spectaculos. Ocazii au fost și de o parte și de cealaltă, însă mingea nu a intrat în poartă, astfel după primele 20 de minute de joc tabela arăta 0-0.

După pauză Deva a avut o bară în minutul 25, însă în același minut Mario Velasco a deschis scorul, 1-0 pentru gazde. A urmat asaltul gazdelor, Adrian Pânzaru, Antonio Rivera de două ori și Cristian Cardenas au fost cei care au reușit să îl învingă pe portarul Naționalei, Vlad Iancu. În ultimul minut de joc tot alb-verzii au fost cei care au trimis mingea în poartă, însă „reușita” lui Kanyó Szilárd a fost un autogol, făcând astfel cadou golul de onoare pentru oaspeți.

FC Sepsi se află pe locul 5 în clasament, și anul acesta nu va mai avea meciuri. Federația Română de Fotbal a decis ca echipele să dispute în 2014 două partide din retur, însă în următoarea etapă băieții conduși de Farkas Attila vor sta.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.