SPORT 4 decembrie 2020

Fülöp István de la Sepsi OSK a suferit o accidentare gravă

de Iulia Drăghici - Taraș | 1665 vizualizări

Sepsi OSK a anunțat vineri că accidentarea suferită de Fülöp István în meciul cu Turris-Oltul Turnu Măgurele din Cupa României este gravă. Acesta a fost diagnosticat cu ruptură de ligament încrucișat anterior şi ruptură de ligament colateral intern stâng. Fotbalistul va fi supus unei intervenții chirurgicale de urgență, iar recuperarea va dura până la 6 luni. 

Din păcate, nu avem veşti bune: mijlocașul echipei Sepsi OSK, Fülöp István a suferit o accidentare gravă în timpul meciului cu Turris-Oltul Turnu Măgurele și a fost diagnosticat cu ruptură de ligament încrucișat anterior şi ruptură de ligament colateral intern stâng. Jucătorul va fi supus unei intervenții chirurgicale, după care va urma o perioadă de cinci-șase luni de recuperare. Clubul nostru îi dorește răbdare și însănătoșire grabnică lui István”, se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook a echipei din Sfântu Gheorghe.

Mijlocașul a suferit o accidentare similară și în octombrie 2018, după un meci cu Gaz Metan Mediaș, când a fost diagnosticat tot cu ruptură de ligament încrucișat și operat.

Sursa: Facebook/ Sepsi OSK.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.