SPORT 15 octombrie 2021

Fotbalul covăsnean se mută în casă nouă: „Este un moment foarte important”, spune primarul din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1426 vizualizări

Inaugurarea noului stadion din Sfântu Gheorghe este un moment important pentru oraș, dar și pentru sportul covăsnean, spune primarul Antal Árpád. 

Cred că este un moment important. Sportul, în general, și fotbalul în special, în ultimii 10 ani s-a dezvoltat foarte frumos în orașul nostru și au fost rezultate, atât în ceea ce privește sportul, cât și dezvoltarea infrastructurii. Și cred că este un moment foarte important că se mută în casă nouă fotbalul covăsnean, pornind cu un antrenor nou, speranțe noi. Ștacheta a fost ridicată foarte înalt și eu cred că e foarte important ca să fim alături de echipă, mai ales când trece în momente dificile, să îi susținem și atunci când nu au rezultate și să sperăm că vom reuși să ne atingem targetul de a accede din nou în Play-Off”, a spus Antal Árpád. 

Sâmbătă, 16 octombrie, covăsnenii îi vor întâlni pe cei de la FC Voluntari, într-o partidă programată de la ora 17:30, în meciul care inaugurează noul stadion, din strada Lunca Oltului. Va fi primul meci cu Bergodi pe banca Sepsi OSK și prima partidă oficială pe noua arenă. 

Sursa foto: Doczi Botond

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.