SPORT 28 mai 2024

Final de sezon în Liga 3

de Marius Raczek | 1064 vizualizări

În ultima etapă contând pentru Play-Out-ul Ligii 3, Seria 5, Sepsi OSK II a pierdut în deplasare la SR Brașov, iar KSE Târgu Secuiesc a remizat pe propriul teren cu Viitorul Curița.

Deși s-a deplasat pe terenul penultimei clasate, SR Brașov, Sepsi OSK II a fost învinsă la scor de neprezentare, 3-0 pentru gazde. Brașovenii au deschis scorul în primul sfert de oră, iar până la pauză au mai mai marcat o dată, rezultatul final fiind stabilit dintr-un penalty în debutul părții secunde. Valentin Suciu a utilizat lotul: Gedő – Varga, Vereguț, Nikula, Bujdosó, Grigore, Ene, Stanislav, Coman, Gyulai, Kocsis; rezerve: Bartha, Popa, Folea, Horciu, Marin, Fadei, Ureche, Sandu, Berde.

KSE Târgu Secuiesc a încheiat acest sezon în fața propriilor suporteri, cu o remiză, rezultat 2-2, în partida cu Viitorul Curița. Cu golul lui Gergely, alb-albaștrii au avut avantaj la pauză. În repriza secundă jocul s-a animat pe final, oaspeții reușind să egaleze, dar Ketesdi a readus-o în avantaj pe KSE Târgu Secuiesc, Viitorul Curița a plecat, totuși, cu un punct grație unei reușite care a venit în al patrulea minut de prelungiri. Eugen Moldovan a avut la dispoziție lotul: Albert – Albu, Bîntă, Sütő, Cîrstian, Gajdó, Fábián, Dobos, Fülöp, Gergely, Turcu; rezerve: Veres, Botorok, Ketesdi, Zöld, Bandi.

La finalul ediției 2023-2024, cele două reprezentante ale județului Covasna în Liga 3 au ocupat locul trei, Sepsi OSK II, respectiv patru, KSE Târgu Secuiesc, în faza de Play-Out. Aceasta înseamnă că sezonul viitor, în cel de-al treilea eșalon valoric, vom avea minim două echipe, în funcție și de rezultatul de la barajul pentru promovare la care va participa câștigătoarea Ligii 4 Covasna.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.