SPORT 30 mai 2023

Final de sezon în Liga 3

de Marius Raczek | 1020 vizualizări

În Liga 3, s-au disputat partidele din ultima etapă, în faza de Play-Out a Seriei 5, Sepsi OSK 2 învingând-o pe KSE Târgu Secuiesc cu rezultatul de 7-1.

Deja retrogradată matematic încă din etapa a 8-a, KSE Târgu Secuiesc a primit vizita celor de la Sepsi OSK 2. Victoria a revenit elevilor lui Valentin Suciu cu rezultatul de 7-1 (3-0). Pe lista marcatorilor și-au trecut numele: Toma, Grigore, Nistor-dublă, Folea, Bende și Kocsis, de la învingători, golul de onoare al gazdelor fiind reușit de Santa.

Se încheie un sezon trist pentru cele două echipe covăsnene din Liga 3, ambele, după sezonul regulat, ajungând doar în faza de Play-Out. Dacă pentru Sepsi OSK 2 utilitatea participării este mai presus, totuși, de rezultat, miza fiind ca jucătorii tineri să evolueze, KSE Târgu Secuiesc se va despărții de cel de-al treilea eșalon. Dar cum în fotbalul românesc orice este posibil, ar mai exista o soluție de a se juca la Târgu Secuiesc și sezonul viitor partide din Liga 3, în eventualitatea refuzului de a participa al echipelor promovate.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.