SPORT 6 decembrie 2022

Final de an în Liga 3

de Marius Raczek | 435 vizualizări

În Liga 3, Seria 5, cea în care se află cele două echipe covăsnene, Sepsi OSK 2 și KSE Târgu Secuiesc, s-a disputat etapa a 15-a, ultima din acest an, bilanțul fiind o remiză și o înfrângere.

După o partidă cu un deznodământ dramatic, Sepsi OSK 2 a pierdut pe propriul teren, rezultat 3-2, în fața echipei Kids Tâmpa Brașov. Rența a deschis scorul pentru covăsneni, dar până la pauză oaspeții au egalat, iar apoi au preluat conducerea. În minutul 75, Toma a făcut 2-2, dar brașovenii au dat lovitura în minutul 90+2. Antrenorul Valentin Suciu a folosit formula de start: Niczuly R. – Popa, Răducioiu, Cîrstean, Mitu, Horciu, Rența, Grigore, Nistor, Vura, Şerban.

Cu destulă neșansă a fost și KSE Târgu Secuiesc, care a ratat șansa unei victorii, în deplasare, la AFC Odorheiu Secuiesc. KSE a deschis scorul în minutul 76 prin golul marcat de Albu, harghitenii restabilind egalitatea prin... autogolul lui Tankó, opt minute mai târziu.

Astfel, până în luna martie a anului viitor, când se va relua competiția, Sepsi OSK 2 ocupă poziția a șasea în clasament cu 18 puncte, iar KSE Târgu Secuiesc se află pe locul opt cu 16 puncte.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.