SPORT 29 decembrie 2022

Final de an cu victorii în Liga Națională de Baschet Feminin

de Marius Raczek | 746 vizualizări

Echipele covăsnene angrenate în Liga Națională de Baschet Feminin au încheiat anul cu victorii: Sepsi-SIC s-a impus categoric, în deplasare, în derbyul cu FCC Baschet UAV Arad, iar KSE Târgu Secuiesc a trecut de CSM Alexandria.

Deși partida dintre FCC Baschet UAV Arad și Sepsi-SIC a fost derbyul echipelor neînvinse până în acest moment, fetele pregătite de Zoran Mikes s-au impus categoric, rezultat 92-67 (19-19, 21-19, 22-14, 30-15). Dacă până la pauză a fost un joc echilibrat, între cele mai valoroase echipe din competiție, Sepsi-SIC a demonstrat apoi că rămâne principala forță din baschetul feminin românesc. Jespersen și Mununga, ambele cu câte 20 de puncte marcate, respectiv Cave, 19 puncte, au fost principalele marcatoare pentru Sepsi-SIC la Arad. Cu acest succes, Sepsi-SIC devine singura echipă cu procentaj maxim al victoriilor în actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Așa cum anticipam, KSE Târgu Secuiesc și-a luat rămas bun, până anul viitor, de la propriii suporteri cu o victorie în fața echipei CSM Alexandria. Trupa condusă de Ljubomir Kolarevic și Farkas Alpár s-a impus cu rezultatul de 74-65 (16-12, 22-20, 17-23, 19-10). Principalele marcatoare au fost: Corda (21 de puncte), Biszak (20 de puncte), Hawks și Kozman (câte 8 puncte).

Felicitări ambelor echipe!

Sursa foto: Sepsi-SIC/ Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.