SPORT 28 februarie 2023

Farul a învins-o pe Sepsi OSK fără emoții

de Marius Raczek | 375 vizualizări

În etapa a 28-a din Superliga, Sepsi OSK a pierdut în deplasare la Farul Constanța, liderul clasamentului, cu rezultatul de 2-0, și astfel emoțiile pentru finalul de sezon regulat devin tot mai mari.

Prima repriză a fost dominată copios de Farul Constanța, Sepsi OSK nereușind să pună probleme echipei gazdă, care a avut superioritate atât la capitolul posesie, cât și din punct de vedere al situațiilor de gol. În aceste condiții, scorul de 2-0, după primele 45 de minute, a fost unul corect, care a reflectat raportul de forțe din teren. Băluță a deschis scorul cu un șut din unghi, apoi Mazilu a mărit ecartul cu o acțiune personală spectaculoasă. Trebuie amintite aici și intervențiile lui Began, care a salvat trupa lui Cristiano Bergodi de încă două goluri.

În partea secundă, Sepsi OSK a început ceva mai curajos, Rondon a trimis peste poartă, după un corner, apoi Artean a deviat șutul lui Safranko. Cu trecerea timpului, însă, Farul a preluat inițiativa, Kiki (gol anulat pentru o poziție de offside), Borza și Alibec fiind cei care ar fi putut mări diferența de scor.

Sepsi OSK a avut una dintre cele mai slabe evoluții din acest sezon, FC U Craiova 1948, în ciuda remizei cu Chindia Târgoviște, apropiindu-se la patru puncte de covăsneni.

Etapa următoare, la Sfântu Gheorghe, va veni campioana en-titre, CFR Cluj, o nouă partidă de foc pentru Sepsi OSK.

Superliga, Etapa a 28-a

Farul Constanța-Sepsi OSK 2-0 (2-0)

Arbitru: Adrian Cojocaru. Asistenți: Sebastian Gheorghe, Alexandru Vodă

Au marcat: Băluță (22’), Mazilu (45’+3)

Cartonașe galbene: Artean (75’), Mateus (89’)

Farul: Aioani – Boli (Nedelcu 46’), Larie, M. Popescu, Kiki (Sîrbu 68’) – Artean, T. Băluță, Grameni – Alibec (Mateus 79’), L. Munteanu (Morar 67’), Ad. Mazilu (Borza 51’). Antrenor: Gheorghe Hagi

Sepsi OSK: Began – D. Ciobotariu, Bălașa, Ninaj, R. Ispas (Dumitrescu 75’) – N. Păun, Papa (Safranko 46’, Junior 80’) – I. Gheorghe (Aganovic 46’), Achahbar (Matei 46’), M. Ștefănescu – Rondon. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.