SPORT 3 august 2022

Fără înfrângere după trei etape

de Marius Raczek | 847 vizualizări

S-au disputat deja trei etape din noua ediție a Superligii, Sepsi OSK fiind una dintre cele patru echipe neînvinse până acum, ultimul rezultat pentru covăsneni fiind remiza obținută la Ploiești.

Dacă până acum ne-am obișnuit ca în echipa ideală a etapei să regăsim jucători de la Sepsi OSK, de această dată Liga Profesionistă de Fotbal nu a nominalizat niciun jucător din cei trimiși de Cristiano Bergodi pe teren. Partida de la Ploiești a fost un meci de luptă, și cu siguranță rezultatul este cel mai important. Și aceasta în condițiile în care Sepsi OSK venea după o manșă retur din Conference League cu 120 de minute jucate, plus tensiunea loviturilor de departajare.

Cu cinci puncte în trei partide, dar fără a cunoaște înfrângerea, Sepsi OSK a trecut până acum cu bine peste ritmul infernal impus de situația de a evolua în paralel în două competiții. Iar programul este chiar unul de foc, căci după Djurgarden, la două zile distanță, vine UTA, partidă programată la ora 16:00, apoi deplasare la Djurgarden, urmată de o altă deplasare la Voluntari, duminică, 14 august, ora 13:30 (!). Un program parcă făcut intenționat pentru a îngreuna parcursul covăsnenilor.

Până acum, însă, e bine. Sepsi OSK adaugă filă cu filă la capitolul premiere în istoria clubului.

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.