SPORT 9 noiembrie 2014

Evoluție bună pentru karatiștii Shoto Team

de Székely Emőke | 616 vizualizări

Karatiștii de la ACS Shoto Team Sfântu Gheorghe au participat la sfârșitul săptămânii la cea de-a doua ediție a Cupei „Aiki Kronstadt”, care a avut loc la Brașov. Sportivii din Sfântu Gheorghe au reușit evoluții foarte bune și au obținut 5 medalii de aur, 11 de argint și 8 de bronz.

„La această competiție am participat cu un număr de 23 de sportivi, și ne-am înscris atât la kata, cât și la kumite. A fost un concurs greu, dar frumos, la care au participat în total 240 de karatiști de la 19 cluburi din țară. Sunt mulțumit de prestația elevilor mei, în clasamentul pe echipe am terminat pe locul 5, și aș vrea să le mulțumesc părinților care au venit în număr mare și ne-au încurajat” – ne-a declarat antrenorul Preda Csaba.

Rezultate: Kata, locul 1: Makó Csongor, locul 2: Andrei Raul, Benedek Hunor, Dumitru Vivien, Török Xénia, Dénes Xénia, Attl Róbert, locul 3: Attl Karina, Székely Roland, Solymosi Tamás, Dima Endre. Kumite, locul 1: Császár Petra, Krizbai Csaba, Veres Boglárka, Kisgyörgy Magor, locul 2: Andrei Raul, Benedek Hunor, Dumitru Izabella, Török Xénia, Benedek Ervin, locul 3: Dumitru Vivien, Dima Endre, Mihály Boglárka, Kisgyörgy Hunor.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.