SPORT 23 mai 2023

Elevii de la LTME Întorsura Buzăului, pe podium la S-rugby

de Daniela Luca | 5893 vizualizări

Sportivii de la Liceul Teoretic „Mircea Eliade” (LTME) din Întorsura Buzăului și-au adjudecat bronzul la etapa finală de S-rugby mixt a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS). Competiția s-a desfășurat la Bârlad, în perioada 19-21 mai. Profesorul de sport care i-a coordonat, Bogdan Stroie, a fost numit „Antrenorul turneului”.

„Am avut și niște premii speciale, cum ar fi echipa fairplay-ului. Am început printr-o joacă aceste antrenamente cu copiii și, bineînțeles, mi-am dorit tot mai mult de la echipă, dar și ei și-au dorit tot mai mult de la ei. S-a jucat etapa județeană, după aceea etapa pe cele șase regiuni, unde cea mai bună regiune merge mai departe, iar la națională, cele mai bune opt echipe ale țării ne-am întâlnit la Bârlad.  Consider că disciplina și încrederea în ei ca echipă i-a ajutat să ajungă pe podium. Ești un antrenor bun dacă și copii sunt de calitate, pentru că munca lor se reflectă în a mea și invers”, ne-a spus profesorul de sport Bogdan Stroie.

Pentru că echipa pe care a coordonat-o a dat dovadă de determinare și condiție fizică excelentă, profesorul a fost numit „Antrenorul turneului”.

Din echipă au făcut parte elevi din ciclul liceal de la LTME: Darius Baciu, David Popica, Darius Sava, Alin Dirstar, Denis Popica, Ionuț Băilă, Adriana Gabriela Banciu, Vlad Neculaie, Cezar Neagoe, Ștefania Oagă, Cristian Secelean și Anastasia Baciu.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.