SPORT 8 martie 2023

Echipele covăsnene favorite în etapa din Liga Națională de Baschet Feminin

de Marius Raczek | 644 vizualizări

Astăzi sunt programate a se disputa partidele din cadrul etapei a 20-a, o rundă în care Sepsi-SIC va întâlni pe BC Sirius Mureșul Târgu Mureș, iar KSE Târgu Secuiesc se va deplasa la București pentru disputa cu CS Agronomia.

Campioana en-titre, și lidera la zi a clasamentului Ligii Naționale de Baschet Feminin, Sepsi-SIC o va întâlni pe BC Sirius Mureșul Târgu Mureș în Sala Sepsi Arena, o partidă în care fetele antrenate de Zoran Mikes pornesc cu prima șansă. Echipa mureșeană ocupă poziția a opta în clasament, cu doar cinci victorii înaintea acestei etape, Sepsi-SIC fiind neînvinsă, cu un procentaj maxim al victoriilor, 18, din tot atâtea posibile.

KSE Târgu Secuiesc va juca în Capitală, cu CS Agronomia București, covăsnencele având șansa să-și treacă în cont încă o victorie stagională, chiar dacă vor evolua în deplasare. Echipa pregătită de Ljubomir Kolarevic și Farkas Alpar vine după o partidă foarte bună, cu FCC Baschet UAV Arad, în care, chiar dacă a cedat, MVP-ul partidei a fost Biszak Boglarka, un argument în plus pentru jocul prestat. CS Agronomia București ocupă poziția a noua în clasament, cu doar trei victorii, KSE Târgu Secuiesc se află pe locul șase, cu opt succese.

Programul partidelor:

08.03.2023, ora 18:00, CS Agronomia București-KSE Târgu Secuiesc

08.03.2023, ora 19:00, Sepsi-SIC-BC Sirius Mureșul Târgu Mureș.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.