SPORT 31 ianuarie 2011

Echipajul întorsurean s-a clasat pe primul loc la Trofeul Gerar 2011

de Andreea Dabija Kelemen | 722 vizualizări
În perioada 26-28 ianuarie, la Întorsura Buzăului s-a desfăşurat festivalul naţional al sporturilor de iarnă pentru Palatele şi Cluburile Copiilor Trofeul Gerar 2011, ajuns la a III-a ediţie. La evenimentul organizatat de către Palatul Copiilor din Sfântu Gheorghe şi Clubul Copiilor din Întorsura Buzăului au fost înscrişi peste 70 de concurenţi din 20 de judeţe. Printre probele concursului de schi

În perioada 26-28 ianuarie, la Întorsura Buzăului s-a desfăşurat festivalul naţional al sporturilor de iarnă pentru Palatele şi Cluburile Copiilor Trofeul Gerar 2011, ajuns la a III-a ediţie.

La evenimentul organizatat de către Palatul Copiilor din Sfântu Gheorghe şi Clubul Copiilor din Întorsura Buzăului au fost înscrişi peste 70 de concurenţi din 20 de judeţe.

Printre probele concursului de schi, în incinta Clubului Copiilor Întorsura Buzăului, unde concurenţii au fost cazaţi, aceştia au avut de pregătit momente artistice şi jocuri de cabană. Cinci talentate eleve din Sighişoara, extrem de bine pregătite, au încântat audienţa cu interesante scenete, una dintre piese fiind creaţia proprie a uneia dintre mureşence. Cei din judeţul Iaşi au pregătit o scenetă cu Răpirea din Serai, cei din echipa Sfântu Gheorghe au cântat Floare de colţ, iar întorsurenii au făcut un amuzant joc de cabană.

Prima treaptă a podiumului, în cadrul festivalului naţional al sporturilor de iarnă Trofeul Gerar 2011, a fost ocupată de către Clubul Elevilor din Întorsura Buzăului, cu echipajul format din concurenţii Maria Drăguş, Denisa Boricean, Zoltan Bota şi Rareş Neşa. Pe locul secund s-a situat Palatul Copiilor din Cluj Napoca, iar pe locul trei Palatul Copiilor din Sfântu Gheorghe.

Asociaţia Ciucaş a realizat visul - Pârtia „Întorsura Buzăului”

Membrii Asociaţiei non-profit Ciucaş, înfiinţată în urmă cu şase ani, au fost cei care au avut iniţiativa şi s-au zbătut pentru amenajarea pârtiei întorsurene cu teleschi. Aceasta este situată pe Dealul Taberei, aproape de centrul oraşului, amplasamentul este foarte bun, expoziţia este nordică. Investiţia se ridică la aproximativ 40.000 de euro. Pârtia va fi deschisă tuturor iubitorilor sporturilor sezonului alb, după ce vor fi finalizate documentele tehnice.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Chucky, 1 februarie 2011
Genial !:X
Dennis, 31 ianuarie 2011
bn zoli!!!!!!!!:)
Bota Zoltan, 31 ianuarie 2011
=p~
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.