SPORT 19 septembrie 2023

Dublu succes în Liga 3

de Marius Raczek | 722 vizualizări

În etapa a 4-a din cadrul Ligii 3, Seria 5, Sepsi OSK II s-a impus pe propriul teren, în partida cu AFC Odorheiu Secuiesc, iar KSE Târgu Secuiesc în deplasare la SR Brașov.

Învinsă runda trecută de Cetate Râșnov, Sepsi OSK II și-a luat revanșa în această etapă, și a învins-o pe AFC Odorheiu Secuiesc cu rezultatul de 3-0. Grigore și Kocsis au dus scorul la 2-0 deja după primele 17 minute, apoi, în partea secundă, Ene a stabilit soarta partidei. Antrenorul Valentin Suciu a utilizat formula de start: Gedő – Popa, Dobozi, Folea, Mitu, Grigore, Rența, Ene, Kocsis, Toma, Fehér.

KSE Târgu Secuiesc a reușit să lege două victorii consecutive. După victoria pe propriul teren cu Ciucaș Tărlungeni, a venit și primul succes în deplasare, 1-0 pe terenul echipei SR Brașov. Singura reușită a partidei s-a consemnat în prima repriză, când Turcu a transformat o lovitură de pedeapsă.

În clasament Sepsi OSK II ocupă poziția a șasea, urmată de KSE Târgu Secuiesc, ambele cu câte șase puncte, despărțite de golaveraj. Etapa următoare programează derby-ul covăsnean, KSE Târgu Secuiesc-Sepsi OSK II.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.